Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνίαΧάρτης του Site
ΠΡΟΦΙΛ
ΚΛΙΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
Στατιστικά στοιχεία
Πρωτόκολλα κλινικής
Ογκολογικό συμβούλιο
ΜΟΝΑΔΑ ΗΠΑΤΟΣ-ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ-ΧΟΛΗΦΟΡΩΝ
Προφίλ μονάδας
Πάγκρεας
Ήπαρ
Χοληδόχος Κύστη-Χοληφόρα
ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ-ΟΡΘΟΥ-ΠΡΩΚΤΟΥ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ
    ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
24/1/2012

Επιλέξτε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής για τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα ήπατος χοληφόρων παγκρέατος 2012

Επιλέξτε εδώ για να κατεβάτεσε το πρόγραμα μετεκπαιδευτικών μαθημάτων ήπατος χοληφόρων παγκρέατος 2012

2/12/2011

Σεμινάρια Χειρουργικής Ανατομίας

Επιλέξτε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα.
Επιλέξτε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής.

A’ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗΠΡΟΦΙΛΝοσοκομείο

Νοσοκομείο

 

 

Το Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Η Αγία Όλγα»  λειτούργησε για πρώτη φορά το 1923, αρχικά στον χώρο ενός σχολείου το οποίο μετατράπηκε σε Νοσοκομείο για να καλύψει τις ανάγκες των προσφύγων από τη Μικρασία που ζούσαν στην περιοχή.

Το 1980 ξεκίνησε η ανέγερση νέου κτιρίου η οποία ολοκληρώθηκε το 1989, με την πολύτιμη οικονομική βοήθεια της κυρίας Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου.

Το Κωνσταντοπούλειο Συγκρότημα ΓΝΝ.Ιωνίας «Η Αγία Όλγα» είναι χτισμένο σε έκταση 20 στρεμμάτων και βρίσκεται στον οδικό άξονα Χαλανδρίου - Ν.Φιλαδέλφειας, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού της Ν.Ιωνίας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, λειτουργικό και καλαίσθητο ίδρυμα το οποίο εξυπηρετεί μια ευρεία περιοχή με πολλούς δήμους (Ν.Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ν.Φιλαδέλφεια, Ν.Χαλκηδόνα, Ν.Hράκλειο, Αγ. Ανάργυροι, Μαρούσι, Πεύκη κλπ).

Σήμερα 20 περίπου χρόνια μετά, το Νοσοκομείο προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, προσαρμοζόμενο συνεχώς στις σύγχρονες ανάγκες και τις νέες τεχνολογίες.

Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, κάθε κατηγορίας, συνεχώς εκπαιδευόμενο, ευρύχωρους και καθαρούς χώρους νοσηλείας καθώς και ανανεωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Λειτουργούν σε αυτό δυο χειρουργικές κλινικές, δυο παθολογικές κλινικές, Ουρολογική κλινική, Ω.Ρ.Λ κλινική, γυναικολογική κλινική, Ενδοσκοπική Μονάδα, Αξονικός Τομογράφος, Παθολογοανατομικό τμήμα, Mονάδα Εντατικής θεραπείας, Καρδιολογική και Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική στην ανακαινισθείσα πτέρυγα  του Παλαιού Νοσοκομείου και επίσης σύγχρονα αιματολογικά και βιοχημικά εργαστήρια, καθώς και πλήρης μονάδα αιμοδοσίας. Το 2000 εντάχθηκε στη δύναμη του Νοσοκομείου η Ψυχιατρική Κλινική η οποία στεγάζεται σε ανεξάρτητο από το υπόλοιπο Νοσοκομείο κτίριο, το οποίο κατασκευάσθηκε το 1999.

Επίσης από το 2009 λειτουργεί υπερσύγχρονος ψηφιακός αγγειογράφος.

 

 

Copyright © 2011 Χρήστος Δερβένης
Χρήστης: [Είσοδος]
Created By GLOBO Technologies S.A.